Miljö som affärsidé

Vår affärsidé började med refill av bläck- och tonerkassetter till skrivare. I Norrköping fanns ingen sån tjänst, trots att det både är billigare och mer miljövänligt än att köpa nya bläckpatroner! Självklart kombinerar vi detta med att sälja nya bläckpatroner också och har ett av Norrköpings största utbud av både bläckpatroner och tonerkassetter till bläckstråle- och laserskrivare. Under åren som gått har vi blivit lite av experter i stan vad gäller skrivarservice och vi är stolta över vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle ur miljösynpunkt. Vi brinner för att ge god service till våra kunder och värnar extra mycket om stamkunderna! Det är just därför man ska välja oss. 

Ganska snabbt utökade vi vår verksamhet med reklam och digitaltryck, samt vanlig kopiering-service, till både privatpersoner och företag. Vi kan se att många väljer att inte äga en skrivare, då det kan vara kluriga maskiner ibland, som kräver konstant underhåll. Då behövs drop-in ställen med kunnig personal som kan skriva ut och kopiera snabbt, till ett bra pris. Vi har börjat kalla oss Norrköpings Printshop av just denna anledning. Vi skriver ut foton, canvas-tavlor, broschyrer, almanackor, menyer, laminerar, spiral-binder, allt man kan tänka sig för kontoret, hemmet eller företaget. 

Vi gör även:

Webdesign, reklamprodukter, skyltning, bildekaler, LED-skyltar, ljuslådor, fönsterdekor, textiltryck, brodyr, banderoller, flaggor, broschyrer, folders, hemsidor, plåtskyltar, storformat, visitkort, foto-tapeter, med andra ord allt inom tryck och reklam.

Finns mer att göra...

Vi utvecklas hela tiden och känner det finns mer att göra ur en ekologisk synvinkel. Vi köper lokalt om möjligt, för att spara på transporterna bl.a. Därför samarbetar vi också med andra tryckerier i Norrköping, där vi köper av varandra, överblivet material etc. Följ med oss till en mer ekologisk framtid! Har du tips eller andra synpunkter, kontakta oss!

Roland.jpg
canon.jpeg